ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ МЕТОДІВ НА ЗАНЯТТЯХ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ (ЗА ПРОФЕСІЙНИМ СПРЯМУВАННЯМ) - П’яст, Н. Й. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано використання інтерактивних методів навчання на заняттях української мови (за професійним спрямуванням) у вищих навчальних закладах з метою набуття студентами орфографічних знань і професійних навичок спілкування; продемонстровано переваги цих методів; акцентовано увагу викладачів на перспективності інтерактивних технологій навчання.