МЕТОД ІДЕНТИФІКАЦІЇ МОДЕЛІ АНАЛОГО-ЦИФРОВОГО ПЕРЕТВОРЮВАЧА - Бортник, С. Г.; Пунченко, Н. О.; Стальченко, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод ідентифікації моделі аналого-цифрового перетворювача, яка враховує інерційні та нелінійні ефекти аналого-цифрового перетворення. Отримано вираз для ефективного числа розрядів АЦП та виконано аналіз ефективної розрядності перетворювача від частоти вхідного сигналу.