Радіочастотні методи вимірювання вологості зерна - Куцевол, О. М.; Поджаренко, В. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Обґрунтовано актуальність проблеми. Описано радіочастотні методи вимірювання вологості капілярно-пористих матеріалів (зерно пшениці), що використовують нові інформативні параметри, інваріантні до основних дестабілізувальних факторів. Приділено увагу вимірюванню зв’язаної вологи в капілярно-пористих матеріалах.