АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ ПІД ЧАС ЕКСПЕРТИЗИ ДОРОЖНЬО-ТРАНСПОРТНИХ ПРИГОД МЕТОДИКИ ВИЗНАЧЕННЯ ВІДСТАНІ МІЖ АВТОМОБІЛЕМ ТА ПЕРЕШКОДОЮ В МОМЕНТ ВИНИКНЕННЯ НЕБЕЗПЕЧНОЇ СИТУАЦІЇ - Кашканов, В. А.; Кашканов, А. А.; Варчук, В. В.; Севостьянов, С. Н. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено порівняльний аналіз використання розробленої методики визначення відстані між автомобілем, обладнаним антиблокувальною системою, та перешкодою в момент виникнення небезпечної ситуації з чинною на прикладі розслідування механізму дорожньо-транспортної пригоди.