ПІДВИЩЕННЯ ДОСТУПНОСТІ ЖИТЛА - Сердюк, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано динаміку будівництва та стан забезпечення населення житлом, розраховано коефіцієнти доступності житла. Виявлено негативні фактори, що гальмують вирішення житлової проблеми, та запропоновано шляхи їх усунення.