АНАЛІЗ СИСТЕМ ЛІДАРНОГО ЗОНДУВАННЯ АТМОСФЕРНОГО СЕРЕДОВИЩА - Васильківський, І. В.; Петрук, В. Г.; Кватернюк, С. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз систем лідарного зондування атмосферного середовища. Дана оцінка лазерам, приймальним телескопам та системам реєстрації систем лідарного зондування. Проаналізовано джерела шуму та методи покращення відношення сигнал-шум при використанні лідарних систем.