СПЕКТРАЛЬНИЙ МЕТОД ОЦІНЮВАННЯ ДЖИТЕРУ В ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ СИСТЕМАХ - Бортник, Г. Г.; Васильківський, М. В.; Челоян, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто спектральний метод оцінювання параметрів джитеру в телекомунікаційних мережах. Перевагою запропонованого спектрального методу є підвищена точність за рахунок зниження дисперсії оцінювання спектра потужності джитеру та ефективного подавлення бічних паразитних пелюсток сигналу джитеру в частотній області.