ЗМІЦНЕННЯ РОБОЧИХ ПОВЕРХОНЬ РОЗПОДІЛЬЧИХ ВАЛІВ ПЛАЗМОВИМ ОПЛАВЛЕННЯМ - Шиліна, О. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто результати досліджень робочих процесів зміцнення поверхневих шарів розподільчих валів автомобілів з використанням термореагувальних сумішей плазмовим оплавленням.