МЕТОДОЛОГІЧНА РОЗРОБКА СТРАТЕГІЙ ПІДТРИМКИ В РОБОТОЗДАТНОМУ СТАНІ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ОБЛАДНАННЯ ПІДПРИЄМСТВ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ - Крещенецький, В. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
На підставі методу статистичних випробувань проведено імітаційне моделювання системи кооперованого обслуговування і ремонту обладнання, розосереджених на території підприємств автомобільного транспорту. При досліджені застосовані раціональні варіанти поєднання вимог на технічне обслуговування і ремонт, управління дисципліною черги на ТО і ПР обладнання, визначені основні параметри обслуговувальної системи.