ВИСОКОПРОДУКТИВНИЙ МЕТОД ПЕРСПЕКТИВНО-КОРЕКТНОГО ТЕКСТУРУВАННЯ - Романюк, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод перспективно-коректного текстурування, який не містить операцій ділення та передбачає нецілочислове задання текстурних координат. Метод дозволяє знаходити точні значення текстурних координат.