ОПТИМІЗАЦІЯ ВЗАЄМОДІЇ МІЖ ОБ’ЄКТИВНИМ ПРОЦЕСОМ ЗМІНИ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ ОБ’ЄКТА І СУБ’ЄКТИВНИМИ ПРОЦЕСАМИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ - Лежнюк, П. Д.; Ілюхін, М. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод оптимізації взаємодії між об’єктивним процесом зміни технічного стану об’єкта і суб’єктивними процесами експлуатації, шляхом визначення оптимальної кількості контрольованих показників і періодичності їх контролю.