АНАЛІЗ ВПЛИВУ БАТАРЕЙ СТАТИЧНИХ КОНДЕНСАТОРІВ НА РОБОТУ СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ З НЕСИМЕТРИЧНОЮ НАПРУГОЮ - Терешкевич, Л. Б.; Червінська, Т. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано вплив батареї статичних конденсаторів, під’єднаної до вузла навантаження із несиметричною системою напруг, на показники несиметрії та на втрати активної потужності в електричних мережах. Встановлені технічні параметри, що визначають ступінь впливу, та числові значення характеристик можливих впливів.