МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ІНДИКАТРИС РОЗСІЮВАННЯ ЧАСТИНОК ПОЛІДИСПЕРСНИХ ВОДНИХ СЕРЕДОВИЩ - Петрук, В. Г.; Кватернюк, С. М.; Васильківський, І. В.; Іванов, А. П.; Барун, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Здійснено математичне моделювання індикатрис розсіювання однорідних та неоднорідних частинок полідисперсних водних середовищ. Порівняно результати, отримані за наближенням Релея-Ганса-Дебая (РГД) та на основі теорії Мі.