МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ МІКРОЕЛЕКТРОННОГО ЧАСТОТНОГО ПЕРЕТВОРЮВАЧА ВОЛОГОСТІ - Осадчук, В. С.; Осадчук, О. В.; Звягін, О. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено математичну модель мікроелектронного частотного перетворювача вологості, на основі якої отримано аналітичні залежності функції перетворення та рівняння чутливості. Чутливість розробленого перетворювача вологості зі зміною вологості від 0 % до 10 % складає 1,5 кГц/%, а в діапазоні зміни вологості від 10 % до 20 % дорівнює 2 кГц/%.