ІМІТАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯ МЕРЕЖНОЇ МОДЕЛІ ПАРАЛЕЛЬНО-ІЄРАРХІЧНОГО ПЕРЕТВОРЕННЯ - Яровий, А. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто теоретичні обґрунтування мережного методу паралельно-ієрархічного перетворення на рівні моделей. Здійснено імітаційне моделювання нейроподібних паралельно-ієрархічних систем на основі технологій CPU і GPGPU та їх варіантний аналіз з подальшою розробкою програмного забезпечення для задач обробки та порівняння зображень.