ЕНЕРГЕТИЧНА ТА ЕКОЛОГІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ТЕП-ЛОНАСОСНИХ УСТАНОВОК НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ - Остапенко, О. П.; Колос, І. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано методи визначення енергетичної та екологічної ефективності теплонасосних установок з різними джерелами низькотемпературної теплоти для підприємств харчової промисловості.