ВИКОРИСТАННЯ СОНЯЧНИХ ТЕПЛОГЕНЕРАТОРІВ ДЛЯ СУШІННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ - Гарькавий, А. Д.; Завальнюк, П. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено результати експериментальних досліджень полімерного геліоколектора з використанням концентратора сонячної енергії та порівняльні характеристики теплової потужності.