МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ВУЗЛА ВИЗНАЧЕННЯ ОПОРУ РУХУ СИСТЕМИ ВИЯВЛЕННЯ БУКСУВАННЯ ТРАМВАЯ В РЕЖИМІ ТЯГИ - Проценко, Д. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто один спосіб побудови математичної моделі вузла визначення опору руху, для системи виявлення буксування трамвая з використанням елементів нечітких множин.