КОМП’ЮТЕРИЗОВАНИЙ ЛАБОРАТОРНИЙ ВІРТУАЛЬНИЙ СТЕНД - Цирульник, С. М.; Роптанов, В. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропонований підхід створення віртуального аналога навчально-лабораторного стенду EV8031/AVR у програмному середовищі Proteus VSM, що дозволяє отримати практичні навички розробки та створення як апаратної, так і програмної частини мікропроцесорних систем.