ПРИСТРІЙ ВИМІРЮВАЛЬНОГО КОНТРОЛЮ ТОВЩИНИ МЕТАЛЕВИХ І ПОЛІМЕРНИХ ПЛІВОК - Осадчук, О. В.; Криночкін, Р. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Викладено результати розробки пристрою для визначення товщини металевих і полімерних плівок на основі частотного перетворювача з від’ємним опором. Визначено основи його функціонування, та реалізація у вигляді електричної принципової схеми. Наведено результати експериментального визначення функції перетворення та її апроксимації поліномом третього ступеня.