ВІДНОВЛЕННЯ ЗАШУМЛЕНОГО СИГНАЛУ З ВИКОРИСТАННЯМ ВЕЙВЛЕТІВ - Гикавий, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано комбіноване використання ітераційної процедури відновлення сигналу з втраченими відліками з очисткою його від шуму на кожній ітерації, застосовуючи швидке вейвлет-перетворення для малої довжини послідовності, кількості втрачених відліків до 30 % та співвідношенні сигнал/шум 10…20.