РОЗРАХУНОК ІМОВІРНОСТІ БЕЗВІДМОВНОЇ РОБОТИ ЕЛЕМЕНТІВ РАДІОЕЛЕКТРОННОЇ АПАРАТУРИ НА ПІДС-ТАВІ АНАЛІЗУ ФІЗИЧНИХ ПРОЦЕСІВ ДЕГРАДАЦІЇ МАТЕРІАЛУ - Колодій, З. О.; Недоступ, Л. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано уточнену формулу для розрахунку імовірності безвідмовної роботи елементів електроніки на підставі оцінки стану внутрішньої структури елемента.