ДЕТЕКТУВАННЯ БАГАТОПОЗИЦІЙНИХ ФМ СИГНАЛІВ ЗА НИЗЬКОГО ВІДНОШЕННЯ СИГНАЛ/ШУМ - Бондарєв, А. П.; Мандзій, Б. А.; Максимів, І. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто можливість інженерної реалізації приймання радіосигналів з багатопозиційною фазовою маніпуляцією за низького значення відношення сигнал/шум.