АНАЛІЗАТОР ЗАВАДОВОЇ ОБСТАНОВКИ ДЛЯ АДАПТИВНОЇ БАГАТОСПЕКТРАЛЬНОЇ СИСТЕМИ СПОСТЕРЕЖЕННЯ - Зубков, А. М.; Д’яков, А. В.; Мартиненко, С. А.; Щерба, А. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто оптимальний алгоритм адаптивної обробки сигналів в багатоспектральній системі спостереження