МОДЕЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ПЕРЕХІДНИХ ПРОЦЕСІВ У РОЗСТРОЄНОМУ КОНТУРІ - Крушевський, Ю. В.; Онищук, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено перехідні процеси у разі під’єднання гармонічної ЕРС до коливального контуру з використанням методу комплексних амплітуд. Показано як змінюються обвідна та миттєва частота струму у контурі зі зміною частоти ЕРС.