ОСОБЛИВОСТІ АПАРАТНОГО МОДЕЛЮВАННЯ ФУНКЦІЙ НЕЙРОНА - Мартинюк, Т. Б.; Кожем’яко, А. В.; Фофанова, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто особливості використання способу обробляння векторних масивів даних за різницевими зрізами, який можна розглядати як базис нейрооперацій формального нейрона. Проаналізовано можливості реалізації запропонованої структурної організації адаптивного багатовхідного суматора на ПЛІС.