ВИЗНАЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ ВИТЯЖНОГО ЗОНТА ІНФРАЧЕРВОНОЇ СИСТЕМИ ОПАЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ ПТАШНИКІВ - Сподинюк, Н. А.; Желих, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено результати досліджень розподілу поля швидкостей руху повітря в зоні всмоктування витяжного зонта під час роботи нагрівального пристрою, призначеного для опалення приміщень пташників.