МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ГРАНИЧНИХ УМОВ ДЛЯ ЗАДАЧІ ОПТИМІЗАЦІЇ РУХУ ЕЛЕКТРИЧНОГО ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ КОЛІЄЮ, ЩО МАЄ ЗАКРУГЛЕННЯ - Мокін, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод визначення граничних умов для задачі оптимізації руху електричного транспортного засобу колією, що має закруглення. Побудовано алгоритм визначення цих граничних умов з використанням запропонованого критерію оптимальності руху по закругленню.