АНАЛІЗ ШЛЯХІВ ПІДВИЩЕННЯ СТІЙКОСТІ ТА КЕРОВАНОСТІ ВАНТАЖНИХ АВТОМОБІЛІВ З НАПІВПРИЧЕПАМИ - Поляков, А. П.; Гречанюк, М. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз шляхів підвищення стійкості та керованості вантажних автомобілів з напівпричепами під час руху по дорозі та визначено найефективніші методи забезпечення належного рівня показників стійкості та керованості.