ВПЛИВ КОЕФІЦІЄНТА ОПОРУ РУХУ НА ВЕЛИЧИНУ ВИБІГУ АВТОМОБІЛЯ - Добровольський, О. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Отримана в роботі залежність відображає зміну шляху вибігу автомобіля залежно від маси, лобової площі, швидкості руху та коефіцієнта опору кочення, а також від індивідуальних особливостей конкретного автомобіля.