СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ТЕПЛОФІКАЦІЇ - Чепурний, М. М.; Пішеніна, Н. В.; Куцик, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано специфіку роботи теплоелектроцентралей в умовах змін споживання електроенергії та теплоти. Запропоновано нові підходи до структури ТЕЦ з використанням протитискових парових турбін і газотурбінних установок утилізаційного типу.