ОЦІНКА РІВНЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРАЦІ РОБІТНИКІВ НА ОСНОВІ ВИКОРИСТАННЯ НЕЧІТКИХ МНОЖИН - Міронова, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено дослідження щодо вибору оптимального методу оцінки ефективності праці робітників за умов використання як кількісних, так і якісних параметрів. Отримана модель дозволяє здійснювати оцінку рівня ефективності праці в нечітких ситуаціях, які не піддаються однозначної формалізації.