ОЦІНКА КРЕДИТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ НА ОСНОВІ АНАЛІЗУ ГРОШОВИХ ПОТОКІВ ТА ЗАСТОСУВАННЯ РЕЙТИНГОВИХ ВИМІРНИКІВ - Зянько, В. В.; Фурик, В. Г.; Дремлюга, Т. В.; Зянько, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Аналізуючи грошові потоки та застосовуючи рейтингові оцінки, досліджено особливості, механізм і переваги впровадження методики визначення кредитоспроможності підприємств.