ЗМІСТ ТА РОЛЬ НЕФОРМАЛІЗОВАНОЇ ЕКОНОМІКИ: ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНИЙ АСПЕКТ АНАЛІЗУ - Мороз, О. В.; Чухрій, І. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто відомі підходи до визначення неформалізованої економіки, згруповано окремі її різновиди, уточнено необхідні терміни, визначення, поняття.