ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПЕДАГОГІЧНОЇ КОМУНІКАЦІЇ - Прищак, М. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Зроблено спробу аналізу теоретико-методологічних основ педагогічної комунікації. Акцентовано увагу на дослідженні питання розвитку філософії комунікації та її впливу на розвиток комунікації в освіті, розгляді комунікації як педагогічної проблеми, визначенні ціннісно-смислових основ педагогічної комунікації.