ДОСЛІДЖЕННЯ ХАРАКТЕРУ ОСОБЛИВИХ ТОЧОК НА ФАЗОВІЙ ПЛОЩИНІ ПРОЦЕСУ ЗАСВОЄННЯ СТУДЕНТОМ ПРОГРАМИ НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ - Мокін, Б. І.; Писклярова, А. В.; Мокіна, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
За допомогою математичних моделей, синтезованих на фазовій площині, здійснено перший етап дослідження процесу засвоєння студентом програми навчальної дисципліни. Визначені особливі точки на фазовій площині, оцінено їх характер і показано змістовну інтерпретацію в поняттях процесу засвоєння студентом програми навчальної дисципліни.