ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ПОХИБОК ПЕРЕТВОРЕННЯ ОДНОКРИСТАЛЬНИХ КОНВЕРТОРІВ ІММІТАНСУ - Ліщинська, Л. Б.; Барабан, М. В.; Філинюк, М. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено теорію оцінки похибок перетворення однокристальних конверторів іммітансу, проведено порівняльне оцінювання похибок перетворення однокристальних конверторів іммітансу на основі одноперехідного, біполярного та польового транзисторів й розроблено рекомендації з їх зменшення.