ЕЛЕКТРОГІДРАВЛІЧНИЙ СТЕЖНИЙ ПРИВОД ПРИСТРОЮ ДЛЯ ОБРОБКИ ПОВЕРХНЕВИМ ПЛАСТИЧНИМ ДЕФОРМУВАННЯМ - Дерібо, О. В.; Сердюк, О. В.; Сивак, І. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано в пристроях для поверхневого пластичного деформування (обкочування і вигладжування) застосувати електрогідравлічний стежний привод зі зворотним зв’язком за силою деформування. Розроблена математична модель такого приводу, яка може бути використана для імітаційного числового дослідження з метою вибору параметрів приводу, що забезпечують необхідні технологічні режими.