RS-СТЕГАНОАНАЛІЗ. ПРИНЦИПИ РОБОТИ, НЕДОЛІКИ ТА КОНЦЕПЦІЯ МЕТОДУ ЙОГО ОБХОДУ - Корольов, В. Ю.; Поліновський, В. В.; Герасименко, В. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Описано алгоритм RS-стеганоаналізу, наведено його переваги, а також показано недоліки, які дозволяють уникнути виявлення прихованих повідомлень. Запропоновано концепцію побудови нового методу стеганографічного приховування інформації, яка не виявляється RS-стеганоаналізом.