ВИКОРИСТАННЯ АСИНХРОНІЗОВАНИХ ТУРБОГЕНЕРАТОРІВ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ НАДІЙНОСТІ РОБОТИ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЙ ТА РЕГУЛЮВАННЯ НАПРУГИ В ЕНЕРГОСИСТЕМІ - Сегеда, М. С.; Олексин, В. П.; Олексин, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто вплив асинхронізованих турбогенераторів (АСТГ) на підвищення надійності роботи електростанцій, покращення регулювання напруги та зниження втрат електроенергії в ектроенергетичній системі.