ОПТИМІЗАЦІЯ РУХУ ПОРОЖНЬОГО ЕЛЕКТРИЧНОГО ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ НА СПУСКАХ І ПІДЙОМАХ - Мокін, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Побудовано математичні моделі оптимального руху порожнього електричного транспортного засобу на підйомах і спусках за критерієм мінімуму витрат електроенергії в умовах дотримання графіку руху.