ОПТИМАЛЬНЕ ВНУТРІШНЄ СИМЕТРУВАННЯ ГРУПИ ДВОПЛЕЧОВИХ ЕЛЕКТРОУСТАНОВОК - Терешкевич, Л. Б.; Сагайдак, Т. З.; Захаров, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано математичну модель внутрішнього симетрування для двоплечових установок, що мають технологічні вимоги до під’єднання їх до мережі, та розроблено обчислювальний метод розрахунку оптимального їх фазування.