АНАЛІЗ ЦІЛЬОВИХ ФУНКЦІЙ СИМЕТРУВАННЯ НАВАНТАЖЕНЬ ЗА БАГАТОКРАТНОЇ НЕСИМЕТРІЇ - Бурбело, М. Й.; Кузьменко, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено аналіз, який дозволяє за багатократної несиметрії в розподільних мережах енергопостачальних компаній в якості критерію симетрування навантажень використовувати мінімум суми квадратів діючих значень напруг зворотної послідовності в усіх вузлах мережі або мінімум втрат активної потужності, що зумовлені струмами зворотної послідовності.