АНАЛІЗ ФАКТОРІВ ЗНИЖЕННЯ МАТЕРІАЛОМІСТКОСТІ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ БІОГАЗОВОЇ УСТАНОВКИ - Ткаченко, С. Й.; Пішеніна, Н. В.; Румянцева, Т. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано технологічні та конструктивні рішення відомих діючих біогазових установок з позицій їх матеріаломісткості та продуктивності. Запропоновано методи та засоби зниження матеріаломісткості біогазової установки для підвищення енергоефективності систем біоконверсії.