ЗНАЧЕННЯ МАЛОГО ІННОВАЦІЙНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА В СУЧАСНІЙ ЕКОНОМІЦІ - Зянько, В. В.; Крива, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначено місце і роль малого інноваційного підприємництва в розвитку сучасної економіки. Висвітлено кадрову політику малого підприємництва та визначено роль персоналу у впровадженні інновацій.