Дослідження застосування рейтингових вимірників банківських установ в умовах розробки моделі кредитоспроможності підприємств із використанням економіко-математичних методів - Фурик, В. Г.; Посесор, А. В.; Тептя, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено можливість розробки і застосування узагальнювальних рейтингових вимірників кредитоспроможності підприємств-позичальників банками. Розроблено модель оцінки кредитоспроможності підприємств із застосуванням економіко-математичних розрахунків.