МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ДО ТИПОЛОГІЇ КОНТРАКТІВ В ЕКОНОМІЦІ - Семцов, В. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто основні типи контрактів в економіці. Запропоновано варіант типології контрактів. Підкреслено важливість та необхідність наукових досліджень в області практичного запровадження реляційних контрактів.