ДОСЛІДЖЕННЯ ДІЕЛЕКТРИЧНИХ ВТРАТ В ЗЕРНІ - Куцевол, О. М.; Куцевол, М. О.; Петрук, В. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Частково розв’язано задачу розрахунку складових діелектричних втрат у вологих капілярно-пористих матеріалах, характерним представником яких є зерно. Це дає можливість зменшити похибки високочастотних діелектрометричних вологомірів.