КРИТЕРІЇ ВИБОРУ ПРИЙМАЧІВ ІНФРАЧЕРВОНОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ ДЛЯ БАГАТОКАНАЛЬНОЇ ПІРОМЕТРІЇ - Гоц, Н. Є.; Пянтковски, Т. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто параметри сучасних приймачів інфрачервоного випромінювання, що використовуються в пірометрії, сформульовані основні критерії їх вибору для реалізації багатоканальних методів вимірювання температури за випромінюванням.