ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ОПТИКО-ЧАСТОТНИХ СЕНСОРІВ ТЕМПЕРАТУРИ - Осадчук, О. В; Деундяк, В. П.; Деундяк, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено математичну модель сенсора температури на основі реактивних властивостей транзисторних структур з від’ємним опором. Отримано аналітичний вираз для повного опору та теоретичні залежності реактивної та активної складових повного комплексного опору температурних сенсорів на основі цих структур. Проведено експериментальне дослідження основних характеристик сенсорів температури.